Smärtfri förlossning: Med lustgaspatroner

Dessa dagar nyheten att på Buzzi sjukhuset i Milano, i augusti, tio kvinnor åtföljdes till förlossning genom användning av lustgas, en gas som gör det möjligt att halvera smärtan under förlossningen, vilket gör födelsetiden mer lugn.

Läs också: Här köpte vi billiga lustgas patroner på nätet
Läs också: Jämförelse av billiga lustgas patroner med hemkörning
Läs också: Här köper du billigast lustgas tuber i Stockholm!
Läs också: Sveriges billigaste lustgas patroner

Det är en helt innovativ teknik (det används också framgångsrikt på Umberto I i Rom och vanligtvis på engelska och amerikanska sjukhus) som använder emellertid ett gammalt och beprövat bedövningssystem i århundraden: kväveoxid, även känd som lustgas patroner, faktiskt.

Läs också: Jämför lustgas butiker här
Läs också: Vart du hittar billiga lustgas patroner online
Läs också: Lustgas patroner som är billiga att köpa

Lustgas: bedövningsmedel utan konsekvenser
Att föda med kväveoxid verkar ha otaliga fördelar jämfört med traditionella tekniker som används för att minska smärta under arbetet (till exempel den berömda epidural).

Läs också: Här kan du köpa billiga lustgaspatroner i Stockholm
Läs också: Billigast lustgaser köper du här
Läs också: Här bästa lustgas butiken i Stockholm

För det första skulle det uppenbarligen inte finnas kontraindikationer för parturienten, som är en ofarlig gas som högst ger eufori och tydligen en mild afrodisiakum effekt.

Dessutom kan det själv administreras av kvinnan själv, vederbörligen instruerad om operationen och doserna, vilket eliminerar problemet med den fasta närvaron, vid födelsetiden, hos anestesiologen.
Slutligen lämnar den förväntade mamman vaken och fullt medveten om vad som händer med henne genom att begränsa smärtan i de värsta stadierna av arbetet.