Vilka är de bästa sexleksakerna för kvinnor?

Vill du ha ett bra sexliv? Jag föreslår att du får några sexiga leksaker! Det är bra att veta vad vissa av dem gör mer än du vet.
Du vill inte prata med din fru om sexleksaker. Kycklingarna kommer att erkänna att de har dem, men du behöver dem. Jag börjar känna att den amerikanska utbildningen har visat att sexuellt stöd på något sätt kan kryddas upp i sovrummet. Vi ger dig en översyn av de senaste sexleksakerna för dina fruar.

Hummer
En välplacerad hummerman hjälper dig att prova nya sexiga positioner, vilket förenar mångfalden i ditt sexuella liv. Du kanske vill prova en ny position genom att lägga på gräsmattan, men under vakterna satsar du hummer. Det är vad han ger den nya dimensionen till missionärsställningen. Du kan satsa honom på benet tills din partner är ute. Vägarna är tydliga, men det är upp till dig att välja din högsta rang.

Vibrator
Pre-sovjetiska grubblande sexolog, svåger bör ha en vibrator. Om du är ensam, hjälper vibratorn dig att hitta din sexualitet och nöje när dina känslor svarar. Om du är i en relation, kan du öka intensiteten tills du är med din partner. En Vibrator visar hur man visar brödning, smörjer kärnan och intensifierar orgasmer. Så, vibratorn är en misshandel!

Smörjmedel
Inte bara hjälper det saker att springa Glatt, men det gör det också smutsigt. Det har tjänat möjligheter att utforska nya positioner. Det kan inte svara dig. Dakle, du måste välja ditt eget smörjmedel. Om du råkar vara allergisk, bör du inte ta bort ett intensifierat smörjmedel som du kanske kan producera en reaktion. Postoje och organiska smörjmedel som inte bör orsaka någon nöd.

Sexiga böcker
Hur mycket tror du att du vet om sex, är att du vet om tom släppa nikad Dost. Om du inte gör det, få en kvalitet pedagogisk sexbok. Det hjälper dig att komma ihåg din eller din partners liv. Du kan lära dig nya tricks eller Jag nya positioner. En bra bok av män att vara inspirationskällan när sammankomsten i ditt rum leder till barbari. Lura inte dig själv, och sex är ett djur när du måste lära det teoretiskt och praktiskt.

Sexig rabarber
Den sensuella grudnjak och berget gæice till sin fru för att hjälpa henne att se sexig ut. Det är vetenskapligt bevisat, men det finns ingen anledning att lägga till lite extra krydda till de sexiga donerande rublerna i sovrummet. Om det är något jag kan göra för att göra din partner lycklig, så hjälper det dig. Det är vad du kan göra om du är sexig och sexig och rube, och du har sexualiteten att bygga vidare på.

Japanska förkopplingsdon
Hon har en högre ras, men du väljer de du tror kommer att svara högst. Bollarna är ordnade i en vagina – en efter en, men den här mannen är en process som ger stor glädje åt fruarna. Det är bra att sätta på smörjmedel när du använder det. De visar att erfarenheten är obalanserad.